Yolçatı Şehit Coşkun Çalı Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzdaki çalışmalar. Okul Kurul Danışma Komisyonu’nun aldığı kararlar doğrultusunda yapılmaktadır. 2013-20014 öğretim yılında öğrencilerimize çeşitli test ve anketler uygulanmış, bunların sonuçları doğrultusunda çalışmalar yapılmıştır. Ayrıca, öğrencilerimize ve velilerimize, travmatik yasamla bas etme becerileri kazandırmaya yönelik olan “Psikoegitim” çalışması yapılmıştır. Okul idaresi olarak, bu çalışmalarımızda bize yardımcı olan tüm öğretmenimize teşekkür ederiz.

Misyon: Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk Milletinin Milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanini, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, görev ve sorumluluklarını bilen; evrensel manada iyi insan, ulusal manada iyi vatandaş; yapıcı yaratıcı ve verimli kişiler olmalarını sağlamak.

Saatler: 07.20 -13.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yolcatisehitcoskuncaliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yolçatı Köyü 11. Sokak No1/3 Nilüfer/BURSA

Adres - Yolçatı Köyü 11. Sokak No1/3 Nilüfer/BURSA

Ulaşım ULAŞIM ORGANİZE SANAYİ METRO DURAGININ BULUNDUĞU YERDEN B-34 NOLU TOPLU ULAŞIM ARACI YA DA KENDİ İMKANLARINIZLA SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNE 20 KM İLÇE MERKEZİNE 13KM DİR.